info@mercatmedieval.cat - 93 659 10 93

CartellUn any més, el darrer cap de setmana de novembre, Xarxa Comercial amb el suport del’Ajuntament organitza una de les activitats més populars i concorregudes de l’any: la Fira Medieval. Entre els dies 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre els carrers del Barri Antic i l’Eixample tornaran al passat i acolliran 150 parades amb artesania i productes nadalencs.

I, precisament per reviure aquest ambient medieval s’han previst diferents activitats per a tota la família. Com a novetats d’aquesta vuitena edició s’estrenen el

s espectacles d’El Castillo de las Tinieblas, restaurant de Gavà, i les demostracions dels oficis d’espaser, orfebre i picapedrer. A aquestes estrenes cal sumar altres activitats que ja s’han convertit en tota una tradició com ara l’exhibició de falconeria, la zona infantil o les cercaviles.

En aquesta Fira Medieval també destaca la participació de dues entitats de Viladecans. Els Grallers s’incorporen a la festa posant la banda sonora i acompanyant l’actuació dels Castellers.

Podeu consultar el programa complet d’activitats fent clic aquí.