Compte enrere per l’arribada de la Fira Medieval

CartellUn any més, el darrer cap de setmana de novembre, Xarxa Comercial amb el suport del’Ajuntament organitza una de les activitats més populars i concorregudes de l’any: la Fira Medieval. Entre els dies 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre els carrers del Barri Antic i l’Eixample tornaran al passat i acolliran 150 parades amb artesania i productes nadalencs.

I, precisament per reviure aquest ambient medieval s’han previst diferents activitats per a tota la família. Com a novetats d’aquesta vuitena edició s’estrenen el

s espectacles d’El Castillo de las Tinieblas, restaurant de Gavà, i les demostracions dels oficis d’espaser, orfebre i picapedrer. A aquestes estrenes cal sumar altres activitats que ja s’han convertit en tota una tradició com ara l’exhibició de falconeria, la zona infantil o les cercaviles.

En aquesta Fira Medieval també destaca la participació de dues entitats de Viladecans. Els Grallers s’incorporen a la festa posant la banda sonora i acompanyant l’actuació dels Castellers.

Podeu consultar el programa complet d’activitats fent clic aquí.