info@mercatmedieval.cat - 93 659 10 93

MM2012007_resizeDe bon matí comerciants i artesans s’afanyaven per enllestir les parades que entre avui i diumenge formaran part de la Fira Medieval. Així, entre els carrers del Barri Antic i l’Eixample es podran trobar productes que van des de decoració i dolços de Nadal fins a objectes de fusta, bijuteria, remeis naturals o embotits artesanals.

Les activitats començaran a les 12 del matí amb una demostració d’arquers a la zona infantil ubicada al carrer del Sol.

Tot i que la Fira Medieval estarà oberta al públic tot el dia no serà fins a les 17.30 hores quan es farà la inauguració oficial. Per aquest moment s’ha previst un espectacle teatral a més d’una exhibició de foc i tambors. Més tard, els músics medievals començaran a ambientar la fira (a les 18 i a les 20 hores) i es podrà assistir a dues demostracions: una de vol i falconeria (a les 18 hores, al carrer de Sant Joan) i una altra d’arquers (a les 19.30 hores, al carrer del Sol).

Des de Xarxa Comercial animem a totes les persones que visitin la Fira Medieval aquests dies a fer comentaris i compartir fotos i vídeos als diferents canals que la nostra associació té a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter@mercatmedieval).