info@mercatmedieval.cat - 93 659 10 93

MM2011006_resizeDesprés d’un primer dia ben concorregut, la Fira Medieval torna a l’activitat carregada de propostes. A banda de les parades d’artesania i productes de Nadal i les demostracions d’oficis, s’han previst diferents espectacles. El primer, una cercavila de músics medievals a partir de les 10.30 hores i que al llarg del dia anirà ambientat la fira.

La programació també inclou dues actuacions: l’enfrontament del guerrer Calavera (a les 12.30 hores) i la visita de la Santa Inquisició amb elements de tortura (18 hores). I, pensat per a tota la família, s’ha previst una nova demostració d’arquers (a les 11.30 i a les 19.30 hores, al carrer del Sol) i una altra oportunitat per veure les arts de la falconeria (a les 13 i a les 18 hores, al carrer de Sant Joan).

Per la tarda arribaran dues de les novetats d’aquesta vuitena edició de la Fira Medieval: la participació de dues entitats tradicionals de la ciutat. A les 18.30 hores els Grallers de Viladecans començaran una cercavila i més tard, a partir de les 20 hores, acompanyaran els Castellers de Viladecans en la seva actuació al carrer de Sant Joan.