Vols venir al primer Sopar Medieval de Viladecans? Compra ja la teva entrada!

Vols venir al primer Sopar Medieval de Viladecans? Compra ja la teva entrada!

Vilatans, vilatanes i nobles de Viladecans!

S’han convocat les Corts. El proper dissabte 4 de novembre a les 21 hores, el navegant i militar Pere Martell ha organitzat i convidat al rei Jaume I al seu palau.

Grans personalitats de la noblesa militar catalana els acompanyaran, com Nunó Sanç I de Rosselló, Guillem II de Montcada, Hug IV d’Empúries, Ramon Alemany de Cervelló i Querol, i el cavaller Bernat de Santa Eugènia de Berga.

Una taula amb set prohoms representatius de les Corts catalanes de l’any de Nostre Senyor de 1.228.

Un menú de luxe per a l’ocasió, que es començarà a preparar el dia abans amb el marinat del gran porc senglar, amb el vi roig de les terres de marina i portat des de l’interior les contrades catalanes, que serà el plat fort del nostre sopar.

El  menú  consistirà de les següents menges:

  • La gran taula d’embotits i formatges, procedent dels millors garrins, cabres i ovelles i dels millors assecadors i afinadors de la comarca.
  • L’exuberant Amanida dels Bons Homes, amb una gran varietat d’enciams, pomes portades de diversos indrets del món i fruits secs amb una suau vinagreta.
  • L’exquisit civet de porc senglar, amb els seus acompanyaments, fet a la manera antiga, cuit a foc lent per experts cuiners que hauran treballat, des del dia anterior, per servir-nos tan deliciós menjar.
  • I per postres, un clàssic de l’època, la mel dels ruscs de la comarca, acompanyada amb formatge fresc fet a l’antiga.

No hi faltarà detall, plats i gots de terracota cuita, estris portats de les corts dels Francs, vi de la terra de la serralada de marina i pa de massa mare, fet a l’estil medieval, per sucar amb les tomates més fresques dels horts més propers.

Preu: 25€ per persona*

On adquirir el tiquet:

  • La Carboneria (Plaça Molins 9)
  • Chebrolet (Carrer del Dr. Reig, 47)
  • Farmazen (Carrer del Pintor Fortuny, 1)
  • Llibreria Paquita (Carrer de Jaume Abril, 16)

i a internet a https://www.mercatmedieval.cat

Ubicació: Plaça Europa

Horari: 21 hores

*Activitat per infants majors de 10 anys.